Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Και η Λαμία απέκτησε τον δικό της σύγχρονο σταθμό Υπεραστικών λεωφορείων


Τα εγκαίνια του νέου σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων Λαμίας, του «Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδος ΑΕ» στην οδό Ταυγέτου πραγματοποίησε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 το απόγευμα η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή. Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και απλοί πολίτες, οι οποίοι το πρώτο πράγμα που ευχήθηκαν ήταν «ασφάλεια».
Ο σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Λαμίας έχει ανεγερθεί στο παρόν ιδιόκτητο ακίνητο της εταιρείας, έκτασης 10.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει εμβαδόν μεγαλύτερο από 1300 τετραγωνικά μέτρα ανεπτυγμένος σε 3 επίπεδα, ενώ ο χώρος του ισογείου, όπου βρισκόμαστε έχει εμβαδόν μεγαλύτερο από 700 τετραγωνικά, χωρίς να υφίσταται μεσαίο υποστύλωμα. Το έργο κόστισε στους μετόχους της εταιρείας περισσότερο από 4.000.000 ευρώ και αποπληρώνεται αποκλειστικά από αυτούς. Καθημερινά διακινούνται κατά μέσο όρο από και προς την Λαμία 4.000 επιβάτες. Ένας σταθμός - κόσμημα για όλη την Κεντρική Ελλάδα, από τον οποίο αναχωρούν καθημερινά λεωφορεία που συνδέουν την Λαμία με την πρωτεύουσα της χώρας την Αθήνα αλλά και με άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Βόλος, Τρίπολη, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Χαλκίδα, Άμφισσα, Καρπενήσι, Γρεβενά αλλά και με την Αλβανία.

ΠΗΓΗ : http://www.paratiritisfthiotidas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4502:2010-06-28-08-50-22&catid=44:2009-02-26-17-25-41&Itemid=64

ΣΧΟΛΙΟ : Ωραίος και ο νέος σταθμός της Λαμίας,με την τεράστια διαφορά ότι εκεί υπάρχει και σιδηρόδρομος, Αθήνα-Λιανοκλάδι(λίγο έξω από Λαμία)-Θεσσαλονίκη. Αυτά να τα βλέπουν οι πολίτες του νομού και να κρίνουν τα έργα και τις ημέρες των βουλευτών μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ , ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!