Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Αναδιαρρύθμιση Εθνικής Οδού;;; Last Year ....


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας " ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ", προβλήματα αντιμετωπίζει η ανάδοχος εταιρεία που ανέλαβε την αναδιαρρύθμιση της εθνικής οδού από κυκλικό κόμβο SPRIDER μέχρι Ερμίτσα. Ο δρόμος αυτός, που με τη λειτουργία της ευρείας παράκαμψης Αγρινίου εντός του καλοκαιριού, θα λειτουργήσει σαν αστικός εμπορικός δρόμος της πόλης αποτελεί έργο προτεραιότητας, έργο που εντάσσεται στην άρση της επικινδυνότητας σημείων της παλαιάς πλέον εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, μέσω προγράμματος του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Επιτέλους ένα τόσο σοβαρό έργο να ξεκινήσει άμεσα, να ολοκληρωθεί εντός των καθορισμένων χρονικών πλαισίων και πάνω απ'όλα να είναι άρτιο. Όχι όπως το τμήμα που ανακατασκευάστηκε στο παρελθόν από κυκλικό κόμβο μέχρι κόμβο σταδίου και δεν υπάρχει μέτρο δρόμου που να μην είναι ανώμαλο.
Μιλάμε για ένα έργο που δημοπρατήθηκε Οκτώβριο μήνα κι έχουμε φτάσει να λέμε σε 2 εβδομάδες καλό καλοκαίρι.
Κύριοι, το το καλό πράγμα αργεί, αλλά το γοργόν και χάρη έχει...
Είναι επιτακτική ανάγκη να ανακατασκευαστεί με καλύτερες προδιαγραφές το απαρχαιωμένο κι αιματοβαμμένο τοπικό οδικό δίκτυο.
Έπειτα από χρόνια μας δίνουν έστω αυτά τα λίγα χρήματα από το ΥΠΕΧΩΔΕ για κάτι καλό κι εμείς καθυστερούμε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο,μπράβο. Και εις ανώτερα εκεί στο Υπουργείο. Εμείς εδώ στην Αιτωλοακαρνανία είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για σας. Στις εκλογές μπορεί και να ξαναενδιαφερθείτε.