Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

2ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου ( Στη μνήμη του Μιχάλη Κούση )



Ο Δήμος Αγρινίου τιμώντας τη μνήμη του κορυφαίου Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση, διοργανώνει σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ τον 2ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Με την διοργάνωση του ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου για δεύτερη συνεχή χρονιά η δημοτική αρχή υλοποιεί την δέσμευση της για την καθιέρωση του αγώνα ως μόνιμου και καταξιωμένου θεσμού στην περιοχή μας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων πολλοί πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου (παραμονή του ημιμαραθωνίου) ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα βραβευθούν οι Αγρινιώτες αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο κ. Ανδριανόπουλος Σπύρος πρώην Πρωταθλητής Μαραθώνιου Δρόμου και κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο
28
.3 Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου
ΩΡΑ 7:30 μ.μ.
Τελετή βράβευσης
διακριθέντων Αγρινιωτών αθλητών και αθλητριών
στα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο κ. Ανδριόπουλος Σπύρος, πρώην Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου και κάτοχος του Πανελληνίου Ρεκόρ.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με ην Ε.Λ.Σ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς


Κυριακή

29 .3
11:00 π.μ. Εκκίνηση 2ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Αγρινίου, Δογρή
12:00 μ.μ. Πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι): Τερματισμός πρώτων αθλητών 13:00 μ.μ.Απονομές μεταλλίων στους νικητές-νικήτριες

ΠΗΓΗ : http://www.cityofagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: