Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Αμβρακία - Άκτιο. Αυτοκινητόδρομος ... σίριαλ


Άσχημα μαντάτα για τον υπό δημοπράτηση αυτοκινητόδρομο από Α/Κ Αμβρακίας μέχρι το Άκτιο. Ο διαγωνισμός ακυρώθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ, ενώ τις δύο προηγούμενες φορές ο διαγωνισμός είχε ακυρωθεί λόγω της απεργίας των μηχανικών του Δημοσίου.
Οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους για τις τέσσερις εργολαβίες του έργου θα κατατεθούν σε περίπου 2 μήνες, στα μέσα του καλοκαιριού. Όπως παρατηρούμε άλλο ένα σίριαλ με ένα σοβαρό έργο υποδομής εκτιλίσσεται ξανά στην περιοχή μας. Δεν είναι ,βέβαια, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο,καθώς και η Ιόνια οδός της οποίας η σύμβαση έχει υπογραφεί εδώ και 2 περίπου χρόνια, καρκινοβατεί.
Στην αναμονή,λοιπόν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί θα γίνει ρε παιδιά με τα έργα στο νομό μας. Είναι κατάσταση αυτή?

o Ξερόλας είπε...

.."καθώς και η Ιόνια οδός της οποίας η σύμβαση έχει υπογραφεί εδώ και 2 περίπου χρόνια, καρκινοβατεί.
Στην αναμονή,λοιπόν"...
Για την Ιόνια οδό ,που κατά τις αρχικές δηλώσεις Σουφλιά (2004 ή 2005 αν δε με απατά η μνήμη μου)θα την τέλειωνε μέχρι το 2013 ,μιας και οι διευθαρμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν έκαναν τίποτε, ουδέν νεώτερον ! Για ένα εργάκι όμως , που εκ των υστέρων εντάχτηκε στον ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ , και που συνδέει το Μέτσοβο , περνώντας απο τα χωριά της εκλογικής περιοχής του μπετονόβλαχου και φτάνει στο Βόλο, η πρόοδος είναι κάτι περισότερο απο εμφανής ! Ας επιβραβευτεί λοιπόν ο βλαχοδημαρχόφρων Δεύτερος τη τάξει (αντ΄αυτού) πρωθ- υπουργός ,απο τους συμπολίτες που δεν προλαβαίνουν να μετρούν θύματα στην "εθνική" οδό , για το ενδιαφέρον τόσο το δικό του , όσο και της υπ΄αυτόν κυβέρνησης,που επέδειξαν προς το Νομό μας !