Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

‘’Τουριστικός οδηγός περιοχής Δρυμώνα Τριχωνίδας’’Ο ‘’Τουριστικός οδηγός περιοχής Δρυμώνα Τριχωνίδας’’ είναι μια συλλογική ερασιτεχνική προσπάθεια των συντελεστών του site www.drymonas.gr και του Δ.Δ. Δρυμώνα. Στις 43 σελίδες του, θα μπορέσετε να δείτε φωτογραφικό υλικό και χάρτες από το Δρυμώνα και την ευρύτερη περιοχή, θα διαβάσετε πώς θα έχετε πρόσβαση σε περιοχές ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς με αναλυτικές πληροφορίες όπως υψόμετρα, χιλιομετρικές απόστασης, βρύσες με πόσιμο νερό, περιοχές θα μπορέσετε να επισκεφτείτε με κέντρο το Δρυμώνα κ.α.
Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του και παραμένουμε στην διάθεση όλων σας για τυχόν παρατηρήσεις και διορθώσεις που παρακαλούμε να αποστέλλονται στο e-mail: admin@drymonas.gr που θα συμπεριληφθούν σε επόμενη έκδοσή του.

ΠΗΓΗ : http://www.drymonas.gr/Nea_Anakinosis/2009/odigos.htm

ΣΧΟΛΙΟ : Αξιόλογη προσπάθεια για μια περιοχή που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας. Ομορφιές ανεξερεύνητες που περιμένουν τους φυσιολάτρες και γενικά τους ταξιδιώτες. Οι υποδομές στην ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Τριχωνίδας δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, αντιθέτως μάλιστα.
Τα τελευταία χρόνια γίνονται κάποιες προσπάθειες ανάδειξης της περιοχής, αλλά απαιτούνται σημαντικά κονδύλια που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη αυτού του τόσο κοντινού και συνάμα τόσο μακρινού τόπου, που αποτελεί συνέχεια των υπέροχων ορεινών όγκων της Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: