Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε.


Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος οι εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας εκσυγχρονίζονται.
Έχουμε και λέμε : Στις 10 Μαίου γίνονται τα εγκαίνια του αμαξοστασίου, ενώ σε ένα περίπου μήνα θα είναι έτοιμος ο νέος ( προσωρινός για 3 - 4 χρόνια ) σταθμός στο Μεσολόγγι, απέναντι από την πύλη, αποσυμφορίζοντας έτσι το ιστορικό κέντρο της πόλης. Όσον αφορά το Αγρίνιο, τον Οκτώβριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση στο νέο, υψηλών προδιαγραφών κτίριο που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου - Αντιρρίου ( Η πρόοδος των εργασιών είναι εμφανής ).
Η εταιρεία θα προχωρήσει και σε περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών της, προσφέροντας on line έκδοση εισιτηρίων. Έτσι όσοι επιβάτες το επιθυμούν, θα μπορούν μέσω διαδικτύου να ενημερώνονται για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ,να κάνουν κράτηση ή ακόμη να προχωρούν και στην έκδοση αυτού. Ένα σύστημα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα κοστίσει 440.000 ευρώ.
Με όλα τα παραπάνω,αλλά και με το γενικότερο σχεδιασμό του ΚΤΕΛ,που στα επόμενα χρόνια προβλέπει την αγορά οικοπέδων σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο και την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων, το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας καθίσταται ένα από τα πλέον σύγχρονα σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mono pou opws kai ta alla KTEL leitourgeei monopoliaka. Isws tha eprepe na yparxei antagwnismos kai na min einai kleisto epaggelma.

Ανώνυμος είπε...

Να λειτουργήσει εδώ και τώρα η γραμμή Αγρίνιο - Μεσολόγγι - Κρυονέρι. Πιο φθηνό εισιτήριο και μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις.